Tárnok Kupa

Egyesületünk a Tollszár KSE 2013. február 9.-én rendezte meg a Tárnok Kupa Asztalitenisz versenyt.

A rendezvényre az ország különböző részéről neveztek játékosok, pl. Érdről, Százhalombattáról, Dabasról, Etyekről, Paksról, Dunaújvárosról, Polgárdiból, Mórról és természetesen Budapestről is. Így igazán színes mezőny alakult ki a versenyre.  8 órától érkeztek a résztvevők az eseményre. Pillanatok alatt megtelt a terem, pattogtak a labdák, s mindenki lázasan melegített az asztaloknál. A verseny hobby, amatőr és páros kategóriában került lebonyolításra. Több mint ötven játékos nevezett az egyéni kategóriákra, sokan részt vettek a páros küzdelmekben is. Az egyesület két játékosa is részt vett a versenyen. Hart Melinda Sára és Kis László. Sőt az eseménynek otthont adó II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola két tanulója Papp Márton és Fülöp Dániel is megméretette magát a délelőtt folyamán a hobby kategória küzdelmeiben. Az egyéni versenyszámok 9. 00 órakor, míg a páros verseny délután kezdődött. A mai versenyünkre a szokásosnál is erősebb mezőny gyúlt össze, hiszen NB.III-as osztályú versenyzők is indulhattak az amatőr kategóriában.  Az erős mezőnynek köszönhetően különösen élvezetes mérkőzéseket láthattunk, s levontuk a következtetést, hogy van még mit tanulnunk.

Egyesületünk tagja Hart Melinda Sára a hobby kategóriában a főtáblán nyolc közé jutott. Kis László páros versenyszámban indult Tanyi Györggyel az SMTK játékosával s szintén, nyolc közé jutott a főtáblán.

Nem csak a játékosok, de mi szervezők is elfáradtunk a játéknap végére, de mégis jó érzéssel töltött el minket, hogy ismét egy jól sikerült versenyt rendezhettünk.

Eredmények:

Hobby kategória: I. Thész Dorottya

                                II. Bán András (Paks)

                                III. Ferenc István (Etyek)

                                IV. Georg Keilhauer

Amatőr kategória: I. Csonka Zoltán (Atlanta SE)

                                 II. Krajczár István (MAVEX SE)

                                 III. Hegyi László (Atlanta SE)

                                 III. Kaszás László (Atlanta SE)

 

 

Páros Kategória: I.Hegyi László – Kaszás László (Atlanta SE)
                              II. Nemes Gábor – Csonka Zoltán (Atlanta SE)
                              III. Rottenbacher Balázs – Kása Gábor (Polgárdi VSE)
                              IV. Csiszár Péter -  Viktor Krisztián (Polgárdi VSE)

A  kategóriák I-III. helyezettje  érmet és oklevelet kapott.

Gratulálunk a nyerteseknek , s köszönjük, hogy eljöttetek hozzánk ! Reméljük jól éreztétek magatokat, szeretettel várunk benneteket Március elején rendezendő VI. Tollszár Kupa hagyományőrző Asztalitenisz Versenyünkre.